GETEST +/- 

Wat is getest +/-?

Hier hebben wij sportproducten die we zelf ook daadwerkelijk hebben getest. 

NIKE MERCURIAL FADE SOCCER BALL

We vinden de Nike bal erg fijn. De grotere vlakken maken de bal ook uniek. Zo ziet de bal er ook goed uit met mooie kleuren combinaties. De bal schiet ook erg fijn en je kan er precieze passes mee geven. De bal is een minuscuul kleiner dan een normale maat 5. Ideaal om mee te trainen want een kleine bal betekent ook meer beheersing. Ook stuitert de bal goed en hooghouden is ook geen probleem (ook niet voor beginners). Wil jij deze bal ook gebruiken op het voetbalveld of op het pleintje? Klik dan op de BUTTON!

Lees meer »

ADIDAS X SPEEDFLOW.3 FG

De Adidas X Speedflow.3 voetbalschoen is een unieke en opvallende voetbalschoen. De kleuren combinatie, materiaal en grip maakt dit de voetbalschoen die wij jou zeker aanraden. 

Lees meer »

ADIDAS - PREDATOR EDGE.3 FG

We vinden het een erg fijne schoen door het goede sokje en de veters die ook perfect op maat zijn wat ook altijd pluspunten zijn. Verder kan deze zwarte schoen op elk soort tenue omdat zwart een basic kleur is. Het Adidas logo bevat een Nederlandse vlag alleen dan een kwart slag gedraaid. De schoen zit bij mij ook lekker strak om de voet zodat ik een goed balgevoel heb. Ook hebben de noppen goede grip en de onderkant van de schoen heeft ook een fijne vorm waardoor je extra snel kunt bewegen. Ik raad de schoenen zeker aan. Wacht niet te lang en bestel de schoen snel!

Lees meer »