TOP 5 Mooiste Ballen 

1.

Nike English Premier League 2022/23 Academy Football

Prijs €28,00.-

Dit is de mooiste bal van 2023! De 3D effecten en de kleuren maken het perfect af. Een versterkte rubberen blaas voor langdurig gebruik evenals een getextureerde behuizing voor verbeterde grip en controle. Wacht niet te lang en bestel hem snel via de grijze button.


2.

PUMA ORBITA LA LIGA 1 VOETBAL 22/23 WIT/PAARS

Prijs €19,99.-

Nummertje 2 is deze Puma bal. Door de te gekke kleuren en de vette vormen is deze niet te missen. De onderlaag van schuimrubber zorgt voor een zachte aanraking. De rubberen blaas biedt extra stabiliteit tijdens het spelen en door de gestikte naden blijft de bal lang goed! Bestel hem snel!


3.

NIKE ACADEMY VOETBAL WIT/ORANJE

Prijs €24,99.-

Op nummer 3 staat deze prachtige Nike bal. Wil jij nou alles in je naar boven halen. Dan is deze bal ideaal voor jouw. De Nike Aerosculpt-technologie zorgt met behulp van de voorgevormde groeven voor een stabiele balvlucht zodat jij goed aan je techniek kan werken. Tik op de grijze button!


4.

ADIDAS UEFA Women's Champions League Final Football

Prijs €35,00.-

Op nummer 4 staat deze Champions League Vrouwen bal. Maar ook voor de heren is dit een uniek balletje. Met op elk vlak een ander vormpje of icoontje. Wil jij weten wat op heel de bal staat? Bestel hem dan snel via de grijzen button! 

 


5.

NIKE MERCURIAL FADE SOCCER BALL 

Prijs €19,99.-

Ook nummer 5 is zeker nog van kwaliteit en een top uitstraling. De Nike Mercurial Fade voetbal is gemaakt met snelheid in gedachten en is klaar om het net in te vliegen. Een machinaal gestikte buitenbal zorgt voor stevigheid en langdurig speelplezier. Bekijk ook onze review over de bal!


Zie ook: