TOP 5 Mooiste Tennisrackets

1.

HEAD GRAPHENE 360 RADICAL XTR 236301

Prijs €149,99.- SALE

Hier is het mooiste tennisracket van 2023! Door de strakke grijs met zwarte kleuren is iedereen jaloers op jouw racket. Het maakt niet uit waar je bent op de baan, je voelt je thuis. Jouw spel is veelzijdig en je hebt een racket nodig dat je maximaal ondersteunt op de baseline maar ook bij het net. Zoek je een perfecte mix van controle met de nodige power dan is de Radical XTR je ideale partner op de baan! Bestel de racket snel op de paarse button voor het te laat is!


2.

BABOLAT PURE DRIVE UNSTRUNG NO COVER RACKET SR 

Prijs €199,99.- SALE

Dit is de nummer 2 tennisracket van 2023! Hier zit een fantastische blauwe print op. De Pure Drive rackets zorgen dankzij hun kenmerkende DNA, een ovaal racketblad en breed frame, voor de perfecte combinatie van power en controle. Het Cortex Pure Feel technologie, dat in de shaft van het racket is verwerkt, filtert de trillingen die ontstaan waardoor het racket comfortabel aanvoelt en je een zuiverder en consistenter speelgevoel ervaart. Is dit iets voor jouw?


3.

WILSON PRO STAFF PRECISION 103 TENNISRACKET

Prijs €89,99.- SALE

Deze Wilson racket staat op nummertje 3. Hou jij nou van de kleuren rood en zwart dan is deze print echt iets voor jouw. Het zwarte racket zorgt door de balans van 360 millimeter voor een combinatie van gevoel en controle. Til jouw tennisskills naar een nog hoger niveau.  Twijfel niet te lang! Bestel nu dit unieke racket op de paarse button!


4.

BABOLAT BOOST RAFA S CV 121226-100

Prijs €89,99.- SALE

Deze tennisracket staat op 4! Vind jij geel een gave kleur dan is dit racket perfect voor jouw. Zodra je de eerste bal raakt, zal je ultiem comfort ervaren dankzij de grootte van het blad (660 cm²). Met dit tolerante bladformaat kan je de bal gemakkelijker centreren, doordat kleine plaatsingsfoutjes gecorrigeerd worden. Til jouw niveau snel omhoog en bestel het racket snel!


5.

WILSON PRO STAFF PRECISION 100 WR080110U

Prijs €129,99.-

Nummer 5 mag er zeker ook zijn. De Wilson Pro Staff Precision 100 is afkomstig uit de Pro Staff collectie van Wilson. De Pro Staff rackets staan bekend om hun ongeëvenaarde gevoel en zijn er in verschillende modellen voor spelers van ieder niveau. Dankzij het gebruik van gevlochten grafiet en Kevlar blijft het bekende gevoel behouden dat spelers inmiddels kennen van de Pro Staff lijn. Bestel hem nu snel op de paarse button!


Zie ook: