TOP 5 Mooiste Padel Rackets

1.

BABOLAT STORM 150114-100

Prijs €99,99.-

Zie hier het mooiste padel racket van 2023! De gave patronen en de perfecte uitstraling maakt alle af. Deze racket is ook voor iedereen aanbevolen van beginner tot prof. Hij heeft de vorm van een druppel dus het balans is perfect in evenwicht. Bestel hem nu voor het te laat is!


2.

WILSON BLADE ELITE TXWR104611U

Prijs €189,99 SALE

En op nummer 2 vind je deze cleane Wilson padel racket. Met  de strakke afwerking kan jij schitteren op jouw baan. Ook dit racket heeft de vorm van een druppel zodat jij een goede balans tussen aanval en verdediging hebt. Deze racket is voor zowel beginners als profs aangeraden. Bestel hem snel met de button hiernaast!


3.

BABOLAT AIR VERTUO 150124-100

Prijs €179,99.-

Deze BABOLAT padel racket staat op 3. Door de coole print met het logo in het midden is hij niet te missen. Dit padel racket heeft de vorm van een diamant wat betekend dat de balans hoog zit. Hierdoor kan je de bal harder raken dan een andere vorm. Over het algemeen is dit eerder een racket voor amateurs of profs want je moet de techniek al wel beheersen. Bestel hem nu op de button!


4.

ADIDAS PAD DRIVE 3.2 RK5CA0-U14

Prijs €84,99.-

Deze Adidas padel racket staat op nummertje 4. Door de mooie accenten en het Adidas logo maakt het alles perfect af. Deze heeft ook de druppel vorm waardoor je als beginner en prof goed uit de voeten kunt. Koop hem nu snel op de button hiernaast!


5.

BABOLAT CONTACT PRO 155016-100

Prijs €79,99.- SALE

Nummer 5 is ook zeker geen verkeerde padel racket. Door zijn lichtgewicht is hij de perfecte keuze voor beginners. Je kan de bal goed aanvoelen en hem de goede richting meegeven. Maar de uitstraling mag er ook zeker wezen door de gave print. Ben jij een beginnende padeller dan is deze racket geschikt voor jouw! Bestel hem snel via de oranje button!


Zie ook:

- TIK OP DE AFBEELDING OM JOUW TAS TE BESTELLEN -