TOP 5 Mooiste Keepershandschoenen

1.

GLADIATOR LIBERTY PRO LIBERTY PRO

Prijs €69,99.-

Zie hier de mooiste keepershandschoenen van 2023! Door de gave zwarte kleur en de stiksels in te gekke regenboogkleur. De handschoen is bestemd voor alle weersomstandigheden. Hij is te gebruiken voor zowel training als wedstrijden. Wil jij deze handschoenen hebben? Bestel hem dan snel hier op de button!


2.

GLADIATOR STEWI STEWI

Prijs €89,99.-

Wie wilt deze blauwe handschoenen nou niet als keeper? Met deze handschoen pak jij gemakkelijk de ballen uit alle hoeken. Met de GL-TEC easy fit cut creëer je optimale pasvorm die strak om de hand. De handschoen is zo gemaakt dat hij perfect op pasvorm komt van jouw hand. Twijfel niet te lang voordat het te laat is!


3.

ADIDAS PREDATOR 20 TRAINING GLOVES

Prijs €25,00.-

De zwart-roze handschoen staat op nummer 3. Deze handschoenen zijn ideaal voor beginners. Ze zijn betaalbaar en ze geven je een goede uitstraling. Het reliëf van de High Definition Texture op de handrug biedt extra nauwkeurigheid bij reddingen. Ben jij nou een beginnende keeper? Bestel ze dan snel op de button!


4.

GLADIATOR AGADU AGADU

Prijs €69,99

Het dondert en bliksemt op nummer 4! Hij beschikt over Negative Cut waardoor de Gladiator Sports Agadu qua pasvorm ontzettend gewilde handschoen is. Dit in combinatie met verwijderbare fingersafe maakt het een heel vaak gekozen handschoen. Wil jij een indruk maken op elke speler bestel ze dan snel!


5.

STANNO STANNO ULTIMATE GRIP

Prijs €54,99

Op nummertje 5 staat de STANNO handschoen. Het super soft profi foam heeft uitstekende eigenschappen voor betrouwbare grip onder zowel droge als natte weersomstandigheden en biedt daarnaast een uitstekende demping. Door de basic witte uitstraling met rode accenten ben jij klaar om elke bal te stoppen!


Zie ook: